آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه رست بیف مکزیکی

217 بار دیده شده

آموزش تهیه رست بیف مکزیکی

رست بیف مکزیکی غذایی خوشمزه و پر انرژی که با یک طبخ سالم همراه است .


آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 48 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز برای 12 نفر :

گوشت گوساله فیله یا راسته رست بیفی 1500 گرم
 نمک  1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه  1 قاشق چای خوری
 روغن زیتون  2 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ و خرد شده 1 عدد
سس تاباسکو 1 قوطی
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
سس تند 100 گرم
پودر سیر 1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز :
چربی اضافه گوشت را بگیرید و نمک و فلفل به آن بزنید. روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ روی شعله کم حرارت دهید. گوشت را داخل ظرف گذاشته تا همه طرف آن قهوه ای شود.

گوشت را در یک آرام پز قرار قرار داده و روی آن پیاز خورد شده را بریزید. فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز، و سس فلفل تند را به آن اضافه کنید. مقداری آب اضافه کنید (تا یک سوم ارتفاع گوشت ها).

در ظرف را گذاشته و با شعله زیاد به مدت 6 ساعت بپزید (در آرام پز، مرتب چک کنید کمی آب داخل ظرف باشد). شعله را روی "کم" گذاشته و اجازه دهید 2 تا 4 ساعت دیگر بپزد (و یا تا زمانی که گوشت کاملا نرم و یکدست شود).

گوشت را در یک کاسه بریزید و توسط دو چنگال تکه تکه کنید (میتوانید دو فنجان از آب گوشت هم در سرو غذا استفاده کنید. بصورت ساندویج و یا Burrito (نوعی روش مکزیکی همراه تورتیلا) سرو کنید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک