آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه مارمالاد ریواس

247 بار دیده شده

آموزش تهیه مارمالاد ریواس

ریواس یکی از سبزی هایی است که در فصل بهار موجود است. به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه مارمالاد ریواس را آموزش داده ایم.


مواد لازم :

ریواس خرد شده ۶ پیمانه
شکر ۶ پیمانه
 پرتقال متوسط  ۲ عدد


طرز تهیه مارمالاد ریواس :
ریواس و شکر را با هم مخلوط کنید.
پرتقال را ریز خرد کنید و همراه با مقداری پوست رنده شده آن به ریواس اضافه کنید.
مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و بدون قرار دادن در قابلمه اجازه دهید، آرام آرام به مدت یک ساعت بپزد.


سپس آن را از روی حرارت بردارید و کف های روی آن را جدا کنید.
مارمالاد ریواس آماده را در شیشه بریزید به گونه ای که کمی از سرشیشه خالی بماند. هوای اضافه را خارج کنید و در آن را محکم ببندید.


شیشه ها را در قابلمه حاوی آب در حال جوش قرار دهید.
آب باید روی شیشه را بگیرد؛ بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
سپس شیشه ها را از آب دربیاورید و بگذارید خنک شود.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک