close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه خورش کرفس متفاوت و خوشمزه

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه خورش کرفس متفاوت و خوشمزه

373 بار دیده شده

آموزش تهیه خورش کرفس متفاوت و خوشمزه

خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید.

 

مواد لازم برای خورش کرفس :

 گوشت گوسفندی200 گرم

 کرفس خرد شده200 گرم

لوبیا چیتی50 گرم

 رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری

نعنا خشک1 قاشق غذاخوری

پیاز1 عدد

سبزی قورمه سبزی50 گرم

آبغوره½ پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبهمقداری

 

طرز تهیه خورش کرفس :

ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.

وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود 10 دقیقه).

سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .

 

رب گوجه فرنگی را نیز با این مواد کمی سرخ کنید (1- 2 دقیقه).

حدود 4 لیوان آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.

لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ، اجازه دهید جداگانه پخته شود.

 

در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود 10 دقیقه تفت دهید.

وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعنا خشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.

 

هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دیگر تا جا بیفتد.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک