آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

274 بار دیده شده

آموزش تهیه پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

آرد سفید  ۲ و نیم پیمانه
 بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری
 خمیر مایه ١ قاشق غذاخوری
 ماست  نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر ١ قاشق غذاخوری


طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :
۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .

۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.

۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت  یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.

 

مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :

 تن ماهی ٢ قوطی
 آبلیمو کمی
پیاز خرد شده  ٢ قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی  ١ عدد کوچک
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای) ۱۰۰ گرم


طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :
۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.

۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).

۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.
۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.

۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.

 


۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب

این نظر توسط حسنعلی در تاریخ 1394/3/14 و 22:39 دقیقه ارسال شده است

باسلام وتشکرفراوان درآموزش پیراشکی تن ماهی برای مرحله اخر دماودرجه فر ننوشتی
پاسخ : بررسی میکنم


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک