close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کباب چیکن ساتای

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

طرز تهیه کباب چیکن ساتای

316 بار دیده شده

طرز تهیه کباب چیکن ساتای

کباب سینه مرغ ساتای یا چیکن ساتای یک غذای تایلندی بوده که در نوع خود بسیار لذیذ می باشد.این کباب را می توان در کنار آنانس کبابی سرو نمود که به آن chicken satay pineapple هم می گویند.

مواد لازم :

خامه ترش  2/3 پیمانه
 ریحان تازه  دو قاشق غذاخوری
 شکر قهوه‌ای  1 قاشق غذاخوری
 کره آب شده  1 قاشق غذاخوری
ادویه تایلندی 1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده 1 حبه
آناناس تازه 1 عدد
روغن به مقدار لازم
سینه مرغ بدون استخوان 450 گرم
برنج پخته شده 2 پیمانه
فلفل قرمز تازه به مقدار لازم


طرز تهیه :
برای تهیه سس تایلندی مخصوص این کباب، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه‌ها را به برش‌های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.


مرغ‌ها را خرد کنید و آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ ها را 10 تا 12 دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
آناناس ها را نیز 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.


آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می‌توانیذ با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک