آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

249 بار دیده شده

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                           ۱کیلو

سیر کوبیده                                                                  ۳ تا ۴ حبه

پیاز کوچک پوست گرفته                                                 ۱۰-۱۲ عدد

گوجه فرنگی کوچک                                                        ۸-۱۰ عدد

فلفل دلمه ای خورد کرده                                                 ۱-۲ عدد

نعنای خشک                                                                ۱قاشق مرباخوری

آبلیموی تازه                                                                 ۲-۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون                                                                  نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه                                                         به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک