close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی

220 بار دیده شده

طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی

طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی

 

کاناپس قارچ یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده!

 

مواد لازم برای کاناپس قارچ برای 10 نفر :

خمیر پیتزا   3 عدد
 کره 60 گرم 
پیازچه ریز خردشده   1 پیمانه
 قارچ   500 گرم
آرد ⅓ پیمانه
شیر ½ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
پنیر پیتزای رنده شده 500 گرم
آویشن به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه کاناپس قارچ :

ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازچه را در آن تفت می دهیم.سپس قارچ ها را شسته و لایه لایه می کنیم. آنگاه قارچ را به پیازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. مواد را از روی حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

آنگاه شیر را به آن اضافه می کنیم و مجددأ روی حرارت ملایم قرار می دهیم. زمانی که مواد به حالت غلظت رسید، از روی حرارت برمی داریم. سپس سینی فر را به روغن آغشته کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم.

 

روی خمیر پیتزا ابتدا مواد را ریخته و به یک میزان پهن می کنیم. سپس رویش آویشن پاشیده و در آخر پنیر پیتزا می پاشیم. سپس فر را از قبل گرم کرده و کاناپس قارچ را به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه ی فارنهایت در فر قرار داده تا بپزد و پنیر پیتزا آب شده و طلایی رنگ شود.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک