loading...
سرویس سایت سایت رزبلاگ بزرگترین سرویس ارائه خدمات سایت نویسی حرفه ای در ایران

آموزش آشپزی راه سوم , طرز تهیه غذاهای ایرانی و خارجی و تـزیین مواد غذایی

. ابتدا برای درست کردن زرده،نصف بسته ژله پرتقالی یا هلو را با نصف لیوان آبجوش حل می کنیم،برای بهتر حل شدن ژله میتونیم ژله را چند ثانیه توی مایکروویو گذاشته،یا ا

درباره : آشپزی , دسر ,
برچسب ها : ژله , طرز تهیه ژله , آموزش تهیه ژله , ژله نیمرو , طرز تیهه ژله نیمرو , ژله نیمرویی , آموزش ژله نیمرویی , آموزش ژله , ژله تخم مرغی , طرز تهیه ژله تخم مرغی , دسر , طرز تهیه دسر , آموزش دسر ,
بازدید : 347 تاریخ : دوشنبه 27 بهمن 1393 زمان : 13:43 نویسنده : مهدی نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

آمار سایت
  • کل مطالب : 419
  • کل نظرات : 54
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 185
  • بازدید امروز : 129
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 129
  • بازدید ماه : 129
  • بازدید سال : 129
  • بازدید کلی : 614,814