آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

طرز تهیه مخلوط شیر و تخم مرغ

177 بار دیده شده

طرز تهیه مخلوط شیر و تخم مرغ

مخلوط شیر و تخم مرغ (eggnog) هم به تنهایی قابل مصرف است و هم در کیک های مختلف استفاده می شود.

 

مواد لازم برای مخلوط شیر و تخم مرغ :

 

 زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکر  نصف فنجان
 شیر  ۲ فنجان
 میخک صدپر ۲ عدد
دارچین مقدار کمی
خامه ۱ فنجان
جوز هندی تازه رنده شده ۱ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه مخلوط شیر و تخم مرغ :
یک کاسه بزرگ برداشته و زرده های تخم مرغ را داخل آن بریزید. با استفاده از همزن برقی، زرده ها را هم بزنید تا زمانی که رنگ آن کمی روشن تر شود. بعد به آرامی شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا پف کند.

شیر، میخک صدپر و دارچین را در یک قابلمه با هم مخلوط کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. شیر نباید بجوشد، فقط آن را گرم کنید.

حالا نیمی از مخلوط شیر داغ را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید و بعد آن را به قابلمه برگردانید.

این مخلوط را با قاشق چوبی داخل قابلمه دائم هم بزنید تا زمانی که شروع به غلیظ شدن کند. اجازه ندهید مخلوط به نقطه جوش رسیده یا دلمه شود. (اگر مخلوط شما دلمه شد، شاید بتوانید با مخلوط کن آن را برگردانید). حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و خامه را به آن اضافه کنید. مخلوط را از صافی رد کرده تا میخک ها جدا شوند. اجازه دهید مخلوط برای یک ساعت بماند تا سرد شود.

یک ساعت بعد، عصاره وانیل و جوز هندی را به آن اضافه کرده و آن را تا زمان مصرف داخل یخچال بگذارید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک