آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

طرز تهیه لبوی مراکشی

152 بار دیده شده

طرز تهیه لبوی مراکشی

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :

 لبو متوسط 1 کیلوگرم
 آب 1.5 لیتر
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
 شکر 300 گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج 1 فنجان
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده 6 عدد
نمک 1 قاشق مرباخوری


طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت 1 ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
1.5 فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک