آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه تانتونی مرغ

221 بار دیده شده

آموزش تهیه تانتونی مرغ

تانتونی مرغ یک شام خوشمزه و متنوع است. می شود گفت که این غذا یک ساندویچ مرغ مدرن است که با یک بار امتحان کردنش، همه اهل خانه طرفدارش می شوند.

 

این ساندویچ را می توانید در شب های ماه مبارک رمضان به عنوان  یک شام سبک برای اهالی روزه دار خانه آماده كنيد.

مواد لازم برای 3 نفر :

سینه مرغ 300 گرم
فلفل د لمه ای 2 عدد
قارچ 150 گرم
 گوجه فرنگی خرد شده  2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر آویشن به میزان لازم
روغن مایع مقد اری

 

نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است

طرز تهیه تانتونی مرغ :

سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از آنکه شستید، به  صورت نگینی خرد کنید.

در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. 1 قاشق روغن به مواد اضافه کرده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.

مواد را 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.

4-3 قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید.

فوت وفن :
* اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت کنید که این غذا سریع آماده می شود و مرغ ها نباید به آب بیفتند.

* قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک