loading...
سرویس سایت سایت رزبلاگ بزرگترین سرویس ارائه خدمات سایت نویسی حرفه ای در ایران

آموزش آشپزی راه سوم , طرز تهیه غذاهای ایرانی و خارجی و تـزیین مواد غذایی

شامی آرد نخودچی شاید یکی‌ از قدیمی‌ترین غذا‌هایی‌ باشه که به \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

شامی آرد نخودچی شاید یکی‌ از قدیمی‌ترین غذا‌هایی‌ باشه که به "سبد غذا یی ایران" تعلق داره، حتا ناصرالدین شاه هم وقتی‌ از اونهمه چلو خورشت و چلو کباب خسته میشد، دستور میداد که براش شامی آرد نخود چی‌ درست کنند که بریزه توی اون شکمِ بی‌ هنرِ پیچ پیچش.

دستور‌های زیادی از شامی آرد نخودچی اینطرف و اون‌طرف دیده بودم و امتحان کرده بودم که همه شون خشک و گلوگیر بود، چرا که همه شون دو سوم از مقدار گوشت را، آرد نخود چی‌ توصیه کرده بودند.  اما من "مقدار مواد لازم" در زیر را بیشتر می‌پسندم.

مواد لازم برای دو نفر:

- چهار صد گرم گوشت چرخ کرده کم چربی‌ .

- صد گرم (فقط صد گرم، یعنی‌ فقط یک چهارم وزن گوشت) آرد نخودچی.

- یک عدد پیاز درشت رنده شده.

- یک عدد زرده (فقط زرده) تخم مرغ.

- نمک، فلفل و زرد چوبه.

- نصف پیمانه آب که در آن یک قاشق چایخوری جوش شیرین حل شده باشد.

طرز تهیه:


پیاز رنده شده را حتما قبل از اضافه کردن به مایه ی شامی، در روغن تفت بدین و معجزه ش را از نظر مزه ببینید. این روش را حتا برای انواع کتلت و بیف، بکار ببرید. هیچ چیز بدمزه تر از پیازِ خامی نیست که به زیر دندان بیاد.



مواد لازم ذکر شده را با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.

از مایه‌ای که بدست آمده گلوله‌هایی‌ به اندازه ی کمی‌ درشت تر از یک گردو بردارید و آنرا روی یک سلفون با انگشتان خیس، به شکل‌های غیر منظم پخش کنید. به فکر این نباشید که حتما باید گرد بشه، در هیچ کتابی‌ نوشته نشده که شامی باید گرد باشه، بلکه شکل‌های نا منظم و Rustic شکل بهتری به ظرف غذا میده.

 



 اون سوراخ وسط شامی هم برای قشنگی‌ نیست، بلکه غیر از اینکه شامی را مغز پخت می‌کند، مانع از برجسته شدنِ وسط شامی می‌شه. از روی ساعت، فقط سه دقیقه هر طرف آنرا در روغنی که بخوبی داغ شده، سرخ کنید. بیشتر از یکبار شامی‌ها را در روغن زیر و رو نکنید تا سطحِ خوشرنگی پیدا کنند.

درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها , غذاهای محلی ,
برچسب ها : شامی , شامی کباب , شمی سنتی , طرز تهیه انواع غذا , شامی با گوشت , طرز تهیه شامی , آموزش شامی , شامی اردنخودچی , شامی گوشت , طرز تهیه شامی سنتی , طرز تهیه شامی آردنخودچی , طرز تهیه شامی کباب ,
بازدید : 315 تاریخ : سه شنبه 07 بهمن 1393 زمان : 13:13 نویسنده : مهدی نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط Mohammad در تاریخ 1394/6/23 و 13:49 دقیقه ارسال شده است

سايت تفريحي فان دوني

دانلود جديدترين فيلم ها و آهنگها + جديدترين مدل لباس مو عينک و ... + جديدترين عکس بازيگران + بيوگرافي اشخاص معروف و خيلي چيزاي ديگه که بايد خودت ببيني همين الان بيا

http://www.myfundoni.ir


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

آمار سایت
  • کل مطالب : 419
  • کل نظرات : 54
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 185
  • بازدید امروز : 121
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 121
  • بازدید ماه : 121
  • بازدید سال : 121
  • بازدید کلی : 614,806