close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

296 بار دیده شده

آموزش تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در 20 دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.

 

مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

روغن مایع1/4 فنجان

 پیاز بنفش خردشده1 عدد

 سیر خردشده2 پر

 رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده450 گرم

هویج ریز خردشده1/2 فنجان

کشمش1/3 فنجان

زیتون سیاه خردشده1/3 فنجان

تخم مرغ آب پز خردشده1/3 فنجان

جعفری خردشده2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفلبه مقدار لازم

برنج سفیدبه مقدار لازم

نخودسبز و ذرت پختهببه مقدار لازم

 

طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

 

پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

 

گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و 5 دقیقه می پزیم.

 

کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.

 

 گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و ... را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم

 

برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.

 

 ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید

 

برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید

 

 مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید

 

 

برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.

 

بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .

 

بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم

 

 

دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.

 

کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم

 

یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.

 

کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته

 

می توانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک